Natuurlijk plannen we eerst een proefsessie bij jou of bij mij om de juiste make-up en het perfecte kapsel te kiezen. Tijdens de proefsessie, die ongeveer drie uur duurt, bespreken we welke look je wilt, kijken we welke kleuren het best bij jou en je huidtype passen en of je bijvoorbeeld nepwimpers wilt (gratis). Ook kun je haarstukken huren om je haar meer lengte of volume te geven.

Ik werk met verschillende professionele cosmeticamerken voor een optimaal resultaat waar je de hele dag/avond plezier van hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor de avond een andere look te kiezen, zowel qua haar als make-up! In dat geval kun je ervoor kiezen dat ik de hele dag blijf, zodat ik je haar en make-up tijdens de fotosessie en na de receptie wat bij kan werken en alles in de gaten kan houden. Of ik kom ’s avond terug om je haar en make-up aan te passen. Mocht het qua planning lukken, dan kunnen andere bruiloftsgasten, zoals je moeder, zus, bruidsmeisjes en getuigen ook een beroep op mij doen. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een bruidsstylingpakket samen dat helemaal bij jou past. Ik kijk er nu al naar uit om je te mogen helpen stralen op jullie grote dag!

 

Hier wat inspiratievoorbeelden van mijn werk. Wellicht heb je zelf voorbeelden. Deze zie ik dan graag tegemoet.
Verder kan je inspiratie opdoen uit het bruidsmagazine "Bruid en Bruidegom", waar veel van dit materiaal ook uit komt. Ook Pinterest is een onuitputtelijke bron van inspiratie.